TERVETULOA ILMAISILLE YLEISÖLUENNOILLE!

HPI järjestää ilmaisia luentotilaisuuksia kaikille kiinnostuneille Helsingissä, Tampereella ja yhteistyökumppanimme järjestää luentoja myös Turussa.

Photo 20-04-15 15 56 05

TERAPEUTIN TIE

Helsingissä ke 14.6.2017 klo 18.00

Tule kuulemaan terapeutin opinnoista, työstä ja työhyvinvoinnista. Tilaisuudessa saat vastaukset mm. seuraaviin kysymyksiin: Millaisia polkuja pitkin terapeutiksi voi kasvaa ja opiskella. Millaista itse työskentely terapeuttina on? Millaisia tilanteita terapeutti kohtaa työssään? Entä millaisia ominaisuuksia hyvällä terapeutilla on?

Ratkaisukeskeinen terapia on toiveikkuutta herättävää ja tulevaisuuden suuntaavaa terapiatyötä. Siinä asiakas itse tekee omaa elämäänsä koskevat ratkaisut terapeutin avustuksella. Tässä apuna ovat terapiakoulutuksessa opitut ratkaisukeskeiset työvälineet. Kuulet myös terapeutin toimeentulosta, palkkauksesta ja työllisyysnäkymistä.

Helsingissä puhumassa John Pihlaja, sosiaalipsykologi VTM, koulutusjohtaja.
Lue kokemuksia ja palautetta koulutuspäivistä.
Luento järjestetään Helsingin Psykoterapiainstituutin tiloissa osoitteessa Elimäenkatu 9A, Vallila.

Tampereella puhumassa psykoterapeutti, perheterapeutti VET Lasse Salmi. Tilaisuus järjestetään osoitteessa Yliopistonkatu 60 A 7.krs (7.taivas)

ILMOITTAUDU Helsinkiin  ke 14.6.

 

GettyImages_90205288

"SINUSTAKO TYÖNOHJAAJA?"

Työnohjaaja on ammatillisen pohdinnan ammattilainen, joka auttaa työnohjattavaa yksilöä tai yhteisöä mm. vaikeiden asiakastilanteiden tutkimisessa, työyhteisön kehittämisessä, omassa työssä oppimisessa ja työn kuormittavuuden säätelyssä. Koulutuksen jälkeen voit toimia yrityksen sisäisenä työnohjaajana tai tarjota palveluja myös yrityksen ulkoisena työnohjaajana.

Puhumassa Kimmo Tapiala TM, ratkaisukeskeinen psykoterapeutti YET,
työnohjauskoulutusten johtaja.

ILMOITTAUDU LUENNOLLE TÄSTÄ

 

ILMOITTAUDU LUENNOLLE TAMPEREELLA 5.10. TÄSTÄ

nainen_nauraa_neliö


"SINUSTAKO TYÖYHTEISÖSOVITTELIJA?"

Ti 15.8. klo 18.00

Ilmoittaudu mukaan n. puoli tuntia kestävään webinaariin, jossa Harri Väisänen kertoo Työyhteisösovittelusta ja opiskelusta!

Kuulet työyhteisösovittelusta seuraavista näkökulmista:

  1. Ratkaisukeskeisyys
  2. Restoratiivisuus
    3. Sovittelun maailma
    4.Työyhteisösovittelun prosessi
    5. Sovittelijan identiteetti ja kasvu

Puhujana Harri Väisänen
Työyhteisösovittelun erityisosaaja, Rikos- ja riita-asioiden sovittelija, Koulu- ja oppilaitossovittelija, Työyhteisösovittelun kouluttaja.

 

ILMOITTAUDU  TÄSTÄ