Webinaari: Towards Zero Suicide

Miten auttaa ihmistä, jolla on itsetuhoisia ajatuksia?

Aika: 10.9.2021 klo 9.15–10

Vetäjä: John Henden, psykoterapeutti, ratkaisukeskeisen traumatyön kehittäjä

Hinta: 10 euroa (sis. alv). Tuotto lahjoitetaan Nyyti ry:lle.

Ilmoittaudu mukaan! Lähetä tekstiviesti WEBINAARI10 numeroon 16301. Saat paluuviestinä linkin, jolla pääset osallistumaan webinaariin. Viestin hinta on 10 € ja se veloitetaan matkapuhelinliittymältäsi.

Maailman itsemurhien ehkäisypäivää vietetään vuosittain 10.9. Päivän tavoite on lisätä tietoisuutta itsemurhista ja keinoista niiden ennaltaehkäisyyn.

Helsingin Psykoterapiainstituutti järjestää teemapäivänä Towards Zero Suicide -webinaarin. Webinaarin vetää ratkaisukeskeisen traumatyön kehittäjä, psykoterapeutti John Henden, ja se on englanninkielinen.

John Henden on toiminut Isossa-Britanniassa (UK National Health Service) terapeuttina ja johtajana 24 vuotta. Hänet tunnetaan itsemurhien ennaltaehkäisevästä työstä ympäri maailmaa.

Henden on julkaissut kirjan ”Preventing Suicide: The Solution Focused Approach”. Hän on mm. hoitanut Ison-Britannian armeijan Afganistanista palaavia sotilaita ja kirjoittanut kirjan traumaperäisen sotastressin hoidosta.

John Henden on edelläkävijä yhteisön mielenterveyden hoidon kehittäjänä. Hän lähestyy mielenterveyttä terveyden eikä sairauden näkökulmasta.

Nyyti ry on opiskelijoiden mielenterveyttä ja opiskelukykyä edistävä järjestö. Se tarjoaa opiskelijoille ja opiskeluyhteisöille tietoa, tukea ja toimintaa mielen hyvinvointiin ja opiskelussa jaksamiseen. Yhdistys tekee myös vaikuttamistyötä mielenterveysystävällisen opiskeluarjen puolesta ja mielenterveysongelmien normalisoimiseksi.

Webinaarin tuotto lahjoitetaan Nyyti ry:n toiminnan tukemiseen.