Ratkaisukeskeisen työyhteisösovittelun asiantuntija 30 op

Toimi oman työyhteisösi sovittelijana tai tarjoa palveluja ulkopuolisille työyhteisöille! Helsingin Psykoterapiainstituutista on valmistunut jo yli 200 ratkaisukeskeisen työyhteisösovittelun asiantuntijaa.

Sovittelutoiminnan avulla voidaan poistaa stressin ja kuormituksen aiheuttajia, parantaa työympäristöä sekä oppia selviytymään erilaisissa vuorovaikutustilanteissa. Sovittelutaidon elementit voivat olla myös avain menestykselliseen henkilöstö- ja tiimijohtamiseen.

Seuraava koulutus: 5.11.2021, Helsinki

HAE KOULUTUKSEEN

📞 SOITA MEILLE

Koulutuksen teemat ovat:

• Ratkaisukeskeisyys sovittelijan työkaluna
  • Restoratiivisuus
  • Sovittelun järjestelmät ja käsitteet
  • Työyhteisösovittelun prosessi
  • Sovittelijan identiteetti ja ammatillinen kasvu

Koulutus kestää yhden lukuvuoden ja sisältää 10 lähiopetuspäivää.

Tavoitteet

Koulutuksen päätyttyä opiskelijalla on valmiudet toimia organisaation sisäisenä tai ulkoisena sovittelijana sekä ymmärtää sovittelun ja restoratiivisen työskentelyn teoreettisia lähtökohtia. Taitopainotteinen ohjelma harjaannuttaa sekä teknisiä (proseduraalisia) että reflektiivisiä (deklaratiivisia) valmiuksia. Koulutus tarjoaa ratkaisukeskeisiä perustyömenetelmiä sekä muita toimivia työtapoja sovittelutoiminnan toteuttamiseen.

Kohderyhmä

Koulutukseen voi osallistua monenlaisilla pohjakoulutuksilla ja työtehtävissä toimien. Koulutus soveltuu jatkokoulutukseksi esimerkiksi HR-henkilöstölle, työyhteisövalmentajille, työnohjaajille, psykoterapeuteille, esimiehille, asiakaspalveluhenkilöstölle, työsuojeluvaltuutetuille.

Koulutus soveltuu erityisesti sinulle, joka haluat:

• oppia ratkaisukeskeisen työtavan käytäntöjä.
  • haltuunottaa työyhteisösovittelun osaamisen.
  • vahvistaa taitojasi jo hankkimasi sovitteluosaamisen tueksi.

Kouluttajatiimi

Harri Väisänen
Työyhteisösovittelun erityisosaaja
Rikos- ja riita-asioiden sovittelija
Koulu- ja oppilaitossovittelija
Sovittelun kouluttaja

Inga Järvinen
Psykoterapeutti VET, KM
Ratkaisukeskeinen työyhteisösovittelu -kirjan kirjoittaja yhdessä Tuula Luhtaniemen kanssa
Lataa kirja

Koulutuksen hinta on 3200 euroa (sis. alv 24%).

Koulutusmaksun voi maksaa kerralla etukäteen, puolivuosittain tai kuukausittain, jolloin laskuun lisätään viiden euron käsittelymaksu.

Seuraava koulutus

5.11.2021

Koulutus toteutetaan lähiopetuksena. Pandemian aikana, viranomaisohjeita noudattaen koulutus toteutuu etäopetuksena tai etä- ja lähiopetuksen yhdistelmänä.

Ilmoittautuminen

Voit hakea koulutukseen täyttämällä hakulomakkeen. Olemme yhteydessä sinuun muutaman arkipäivän kuluttua hakemuksen jättämisestä. Hakemuksen tiedot käsitellään luottamuksellisesti.

Lisätiedot: 045 121 2321 tai info@hpi.fi