Terapeutin tie -webinaari

Aika: 6.10.2021 klo 17
Vetäjä: John Pihlaja, sosiaalipsykologi VTM, koulutusjohtaja

Tule kuulemaan terapeutin opinnoista, työstä ja työhyvinvoinnista.

• Millaisia polkuja pitkin terapeutiksi voi kasvaa ja opiskella?
  • Millaista itse työskentely terapeuttina on?
  • Millaisia ominaisuuksia hyvällä terapeutilla on?
  • Millaiset ovat tämän uuden toimialan tulevaisuuden näkymät?

Webinaari kestää noin tunnin, jonka jälkeen on varattu aikaa keskustelulle ja kysymyksille. Lähetämme Zoom-linkin ilmoittautuneille noin kaksi päivää ennen tilaisuutta.

Ratkaisukeskeinen terapia on perusteltua toiveikkuutta rakentavaa ja tulevaisuuteen suuntaavaa terapiatyötä. Siinä asiakas itse tekee omaa elämäänsä koskevat ratkaisut terapeutin avustuksella. Tässä apuna ovat terapiakoulutuksessa opitut ratkaisukeskeiset työvälineet. Kuulet myös terapeutin toimeentulosta, palkkauksesta ja työllisyysnäkymistä.

Aamiaiswebinaari: Ristiriitoihin ratkaisu työyhteisösovittelulla

Aika: 22.9.2021 klo 9–9.45
Vetäjä: Harri Väisänen, työyhteisösovittelun erityisosaaja

Harri Väisänen

Mitä ratkaisukeskeinen työyhteisösovittelu on ja miten konfliktit käännetään voitoksi?

Aamiaiswebinaari: Ratkaisukeskeinen työnohjaus

Aika: 23.9.2021 klo 9–10
Vetäjä: Inga Järvinen, KM, psykoterapeutti VET, työnohjaaja STOry

Ingan kanssa keskustelevat työnohjaajaopiskelijat Vellu Taskila ja Tuija Martikainen.

Miten sovittaa työnohjaajaopinnot muuhun elämään? Millaisia taitoja koulutuksesta saa? Mitkä tekijät auttavat työnohjaajaa onnistumaan?